Kiropraktor Akutten har en rekke forskjellige behandlingsteknikker og behandlingstilbud for en rekke plager.

Les mer om disse i oversikten nedenfor.

Hva er bekkensmerter/ bekkenløsning?

Bekkensmerter er når en har smerter som typisk sitter på en eller begge sidene rett over halebeinet. Smertene kan være lokale og kan kjennes både verkende og stikkende. Ofte er dette også i kombinasjon med utstrålende smerter ned i et eller begge beina, frem i lysk/lyskene og/eller i korsryggen. Dersom utstrålingen er forbi kneleddet så er ofte skivene i korsryggen involvert i problemet. Desto lenger det stråler ned, desto større er ofte problemet.

Bekkensmerter kan også komme fra bekkenløsning. Bekkenløsning er prosessen der leddbånd i bekkenet blir løsere under graviditeten på grunn av hormonet relaxin. Om man allerede har et latent problem i korsrygg, hofter, eller bekken vil dette kunne slå ut ved en bekkenløsning. Årsaken til smertene ved bekkenløsning er at ett eller begge bekkenleddene beveger seg for mye.

Bekkensmerter er en av de vanligste årsakene til at folk oppsøker kiropraktor. Det vi si at dette er noe vi behandler daglig og har veldig god erfaring med. Hver behandling varer fra 20-30 minutt.