Over halvparten av alle sykemeldinger er pga. muskel og skjelettplager. Kiropraktor Akutten Stavanger/Sandnes kan hjelpe din bedrift i å få ned sykefraværet og på sikt spare penger. Flere studier viser at bedrifter i løpet av få måneder sparer inn pengene som brukes til behandling av ansatte i å få et redusert sykefravær.

Vi tilbyr flere tjenester for din bedrift. En bedriftsavtale med Kiropraktor Akutten Stavanger/Sandnes kan gi deg og dine ansatte:

  • Redusert pris på kiropraktor behandling og personlig trening i både Stavanger og Sandnes.
  • Prioriterte kiropraktortimer der du alltid får time på dagen
  • Skreddersydde avtaler der vi også kan komme å behandle på arbeidsplassen og gjøre ergonomisk vurdering på de ansatte
  • Vi tilbyr også personlig trening som en del av det å holde dine ansatte friske

Vi tilbyr også gjennomgang av ergonomien i din bedrift. Sittestilling har stor påvirkning på muskelspenninger og leddbevegelighet.

Om hodet dras fremover mot skjermen, som kanskje er det mest klassiske problemet, så krummes ryggen. Musklene i nakken må mangedoble spenningene for å holde imot vekten av hodet som havner foran kroppen.

Leddene i ryggen tilpasser seg og stivner til i denne fremover krummede stillingen og resultatet er stive ledd og spente muskler. Dette vil over tid skape strukturelle forandringer i skjelettet ditt som slitasje og krum rygg. Både de stive leddene og stive musklene vil etter hvert begynne å gi smerter.

Kiropraktor Akutten Stavanger/Sandnes kan hjelpe deg med å komme med enkle tips om sittestillingen til de ansatte som vil gi en enorm effekt både på eksisterende muskel- og skjelettplager og også forebygge fremtidige problemer.

Alle vet hvor kostbart det er for en bedrift om en ansatt blir sykemeldt. En ergonomisk gjennomgang i din bedrift vil ikke bare være gunstig for helsen til dine ansatte, men også for økonomien til din bedrift.

En ergonomisk gjennomgang fra Kiropraktor Akutten Stavanger/Sandnes innebærer:

• Kiropraktoren lærer dine ansatte om optimal ergonomisk sittestilling. Alle elementer tas hensyn til fra posisjon på rygg og nakke til vinkel i hofter og knær.

• Kiropraktoren gir enkle styrke og tøyningsøvelser som raskt kan gjøres i løpet av arbeidsdagen. Dette er både generelle holdningskorrigerende øvelser og spesialtilpassede øvelser ut i fra den enkeltes behov.

• Kiropraktoren gir tips til arbeidsgiver i forhold til ulike kontormøbler som bidrar til en bedre ergonomi i bedriften der vi også kan skreddersy i forhold til behovet til den enkelte ansatte.

• Kiropraktoren tilbyr også et kort powerpoint-foredrag om optimal ergonomi.

• Kiropraktor Akutten Stavanger/Sandnes samarbeider med Magnar Eikeland og kan igjennom dem tilby gunstige priser på kontormøbler.

Ring Kiropraktor Akutten Stavanger/Sandnes på tlf 45281030 for å få en pris på en ergonomisk gjennomgang i din bedrift!