Din kiropraktor i Stavanger og Sandnes!

Personlig trening

Christer Førland som driver Kiropraktor Akutten tilbyr også personlig trening. Med personlig trening gjennom Kiropraktor Akutten vil du garantert få en personlig trener som vet hvilke øvelser og hvilken type trening som passer deg best.

Gruppetrening

Kjernemuskeltrening i små grupper. Dette er et tilbud som vi har både ved Kiropraktor Akuttens avdeling i Sandnes og i Stavanger. Treningen har fundament i å styrke og få rett kontroll på de viktigste stabiliserende musklene i kroppen. Kiropraktor Akuttens gruppetimer inneholder kjernemuskeltrening, sirkeltrening, viktige styrkeøvelser og individuelt tilpasset uttøyning. Det vil være stort fokus på rett utførelse av alle øvelser. Varierte øvelser som er spesialtilpasset hver enkelt sitt behov. Treningen er basert på prinsippet om motorisk utvikling fra professor Pavel Kolar, P.T., Paed. Dr., Ph.D., som er en av de fremste i verden på funksjonell skadeforebyggende trening.

    Hensikten med treningen er:
  • Bedre holdning
  • Mindre slitasje
  • Mindre smerter
  • Forebygge alle typer smerter fra ledd og muskler
  • Gjenopprette optimal muskelbalanse, leddbelastning og motorisk kontroll.
Trening

Trening og behandling for idrettsutøvere

For at kroppen som helhet skal fungere optimalt under utøvelse av idrett er det nødvendig at samtlige nøkkelområder i kroppen skal fungerer tilfredsstillende. Vi vil tilby en kiropraktisk funksjonsanalyse for å undersøke disse områdene nærmere. Hensikten med den kliniske analysen er å avdekke hvilke nøkkelområder som krever kiropraktisk behandling. Nedsatt funksjonsnivå behøver ikke å innebære at du som idrettutøver opplever noen form for smerte eller ubehag fra bevegelseapparatet under utførelse av din idrett, eller annen form for aktivitet.

Nedsatt funksjonsnivå hos idrettsutøvere kan lede til: Nedsatt balanse, koordinasjon samt kraftutvikling. Nedsatt evne til å håndtere store treningsmengder. Økt risiko for skade. Disse faktorene vil resultere i at utøveren ikke kan prestere optimalt.

Kiropraktor Akutten avd. Sandnes og Stavanger har som mål å avdekke eventuelle svakheter i funksjonsnivå hos idrettsutøveren. Din kiropraktor vil iverksette en behandlingsplan som består av kiropraktisk behandling og individuelle rehabiliteringsøvelser for å optimalisere funksjonsevnen din.

Din kiropraktor i Stavanger og Sandnes!

Sandnes

Vågsgata16-18,Sandnes
Åpningstider
Mandag
08:00-18:00
Tirsdag
08:00-18:00
Onsdag
08:00-18:00
Torsdag
08:00-18:00
Fredag
08:00-18:00
Lørdag
Helgevakt
Søndag
Helgevakt

Stavanger

Lagårdsveien77,Stavanger
Åpningstider
Mandag
08:00-18:00
Tirsdag
08:00-18:00
Onsdag
08:00-18:00
Torsdag
08:00-18:00
Fredag
08:00-18:00
Lørdag
Helgevakt
Søndag
Helgevakt

© 2016-2024 Christer Førland.